Δεξίωση Γάμου

4 Διαφορετικοί χώροι για μια μοναδική Δεξίωση Γάμου

Δεξίωση Γάμου στο ομορφότερο κτήμα της Εύβοιας

Για την πολυπόθητη ώρα του γάμου σας χρειάζεται να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο που θα στεγάσει την ευτυχία σας!

Το Κτήμα Μπουρέλη είναι η καλύτερη επιλογή για μια αξέχαστη δεξίωση Γάμου, μελετημένη προσεκτικά ώς την τελευταία λεπτομέρεια.

Το κτήμα διαθέτει 4 εντυπωσιακά διακοσμημένους χώρους εξοπλισμένους με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Δεξίωση Γάμου

Τέσσερις Διαφορετικοί χώροι

Το κτήμα διαθέτει μια καταπράσινη έκταση 14 στρεμάτων, με 4 διαφορετικούς χώρους κατάλληλα διαμορφωμένες για μια ονειρική δεξίωση γάμου, όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο Κτήμα Μπουρέλη στην Ερέτρια, τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα!

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την Δεξίωση Γάμου, από σπάνια  πολυτελή αυτοκίνητα, VIP χώρους, σουίτα νεόνυμφων, δωμάτια καλεσμένων, εξοπλισμό σε ήχο και φωτισμό, Dj, Καλλιτέχνες και εκπληκτικά  ειδικά Εφέ που θα σας συναρπάσουν.

Κουζίνα – Γαστρονομία

Η κουζίνα μας δημιουργεί για εσάς υπέροχες γεύσεις που μένουν αξέχαστες, σερβιρισμένες από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει ώς κύριο μέλημά του την δική σας ικανοποίηση.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από  επάργυρα σερβίτσια, κρυστάλλινα και πορσελάνινα σκεύη, επώνυμα υφάσματα και εξοπλισμό κουζίνας τελευταίας τεχνολογίας.

Χωρητικότητα – Parking

Η κλειστή μας αίθουσα μπορεί να φιλοξενίσει 300 άτομα, ενώ η δεύτερη αίθουσα έχει χωριτικότητα 600 άτόμων .

Το κτήμα διαθέτει σύγχρονο φυλασσόμενο parking στο εσωτερικό του, με 450 θέσεις και προσωπικό για την διαχείρηση του Parking.

Παιδότοπος

Το Κτήμα Μπουρέλη διαθέτει ξεχωριστό παιδότοπο για τους πολυτιμότερους καλεσμένους σας.

Πλήθων παιχνιδιών  με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους, πάντα υπο την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού για την φροντίδα των μικρών καλεσμένων.

Το όραμα μας

Δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις για να παρέχουμε μια ονειρεμένη δεξίωση γάμου στους πελάτες μας, που δεν θα συμβιβάζεται ποτέ με το μέτριο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλουμε να είμαστε η πρώτη σας επιλογή, για μια αξέχαστη και εντυπωσιακή δεξίωση.

Κτήμα Μπουρέλη

Το καλύτερο έχει όνομα και ιστορία!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This